Luciainspelning

Då var denna dagen snart till ända. Har vart med Putte hos tandläkaren och åkte förbi en kompis. När vi sen kom hem så red jag Poker en sväng i paddocken, var både kallt och mörkt men hade sällskap så det kändes ändå rätt okej haha.

I söndags var jag som vanligt på sångträning, nya låtar tillkom och ny stämma för min del. Kändes bra men min röst var sig inte riktigt lik. Igår så vart vi i Valinge och spelade in luciasången som ska komma ut på Hallands nyheters hemsida i samband med röstningen, det var kul att höra sin röst inspelad på ett proffesionellt sätt men jag vinglade på rösten emellanåt, jaja första gången.
Omröstningen i form utav bilder och inspelningen kommer nog komma upp i början av nästa vecka om jag förstod dem rätt.
 
Nu i veckan ska jag och pojken få klart uppe i villavagnen så vi kan ha vårt egna kryp in där, diesel ska kastreras och så har jag frisörbesök. Sen väntar halloween och alla helgona!

De som hände förra helgen.

Som jag sa tidigare i veckan så hände det en del saker förra helgen som blev lite för mycket för min de. Nu är det en vecka sen det hände och saker har lugnat ner sig. Det var nämligen så att vi var ute med bilen, träffade folk, hängde utanför donken. En go lördag kväll liksom. Men självklart ska väll något gå fel då de lyckades gå fel rätt mycket med min vardag just förra veckan.

Min föredetta (inte A vill jag poängtera) var på samma plats som oss men satt inne i en bil, för att sen få för sig att flyga ut och vilja trycka till min pojkvän. Helt jäkla oprovocerat vilket är det som gör mig mest irriterad, man kan få vara arg men inte fan beter man sig på det viset. Detta triggade igång en ångestattack hos mig rätt omgående efter jag slitit bort honom. Han blev skjutsad därifrån och ingen blev skadad, slutet gått allting gått.
 
Människor förändras, eller om det är att deras riktiga jag kommer fram det vet jag inte längre.
 
 

Lugn dag.

Klockan är 18 och jag ska lägga youtube åt sidan och skriva klart min träningsanalys (idrottsuppgift) som ska vara inne senast 24 ikväll. Har precis ätit så är la bäst att få det gjort innan eventuell matkoma kommer. Tidigare idag så har jag fått gjort en del faktiskt, lackat grejer till Puttes bil, röjt och städat i villavagnen, hjälpt till med städning. Även lyckats slå huvudet och bli lite knuffad av en häst, vet inte hur jag alltid lyckas haha.
 
 
citiboard