Barnvakt!

Då sittter man barnvakt åt min systerson, lillasyster är iväg och handlar råvarorna så ska vi laga potatisgratäng! Slappat mest hela dagen och pluggat lite körkort, sedan åkte jag in till stan och hämtade C sen så har vi pillat med bilen, spelat playstation och fått i oss lite godis. Han sitter för närvarande och spelar på iPaden.

Något jag stört mig på är att min mage har vart bråkig igen. Uppsvälld om vartannat så man ser gravid ut, lite småont och bullrig som ett godståg. Har vart lugnt med magen de senaste året men sedan magsjukan i december så blir den lätt vresig. Droppen gick la igår när jag åt en vit twix och drack en hel nocco på tom mage, så därför den strular forfarande. Blir alltid på vintern också, magkatarr.

Imorgon blir det att åka in till stan, lösa gymkort och lämna C!


Workout.

Denna dagen har jag fått mycket gjort känns det som och klockan är bara runt fem. Imorse var jag på omkörningslektion kl 08.15. Jag fick köra först och köra om på större landsvägar fick gjort en del omkörningar, sen bytte vi och den andra tjejen fick köra motorväg och sen bytte vi igen. Dock så blev vägarna jävligare ju längre upp vi kom, motorvägen va obehaglig att åka på då vägarna inte blivit plogade osv. Men vi klarade oss och vi fick tränat halka samt säkerhetskontroll, var tillbaka vid 11! Efter detta gick jag till skolan och skrev på papper. 

Sedan åkte jag hem till Philip igen och värmde mig i sängen, sen åkte vi och handla för det blir tacos ikväll. Köpte en nocco & en celsius, vit twix också hehe. Kan säga att efter passet på gymmet igår så har jag en jäkla träningsvärk. Mest i bröstmuskulaturen och i armarna. Blir antagligen att lösa gymkort imorgon så börjar det på riktigt nästa vecka!
 
 

 
 

Körkortet in progress

Nu är det typ 10 dagar sedan denna bloggen vart levande och 11 dagar kvar tills jag blir 18! En hel del omtumlande saker har inträffat mot min vilja, jag har även haft massa på körkortsfronten & försökt få ordning på min vikt. Så viljan till att gå in och skriva har inte riktigt infunnit sig förrens nu så tänkte ge en uppdatering på hur allt går. 
 
När det gäller körkortet så började köra lektioner den 8 Januari, har hitills kört 14 lektioner med olika längd. Jag har vart på riskettan, ska ha omkörningslektion imorgon & halkan samt provuppkörning nästa vecka. 2 veckor kvar till uppskrivning och uppkörning. I körningen har jag kommit långt och har gått igenom alla moment, det är bara lite detaljer kvar som vi jobbar med nu. Tydliga placeringar, kolla mycket i backspegeln, håll bra tempo.
Teorin satt jag en helg och bara tragglade, en efter en klarade jag proven på elevcentralen, läst boken en gång. Nu har det nollas och jag ska göra allt igen!
 
Min vikt då ja. För någon vecka sen var jag nere på 48 kg, inte okej någonstans och jag måste börja ta maten mer seriöst. Planerar att börja plocka ihop matlådor så jag äter regelbundet  och ordentligt och inte massa snacks istället. Jag planerar även att börja gymma så imorgon ska jag och min storasyster ska pröva på ett gym i stan. Men då krävs som sagt en stadig kost, de tillskott jag vet att jag behöver och jag tror även en detoxkur hade vart perfekt.


 
 
 
citiboard