Min vecka.

Då är sportlovet över hade inte träffat klassen på 3 veckor pga. praktik & lov så blev riktigt kul faktiskt, hänt mycket det senaste.
 
Åkte hem från älskling i måndags, missade tåg osv så blev en sen buss och blev hämtad i stan då jag skulle till mamma, blev donken påvägen hem för jag får passa på innan jag börjar gymma haha.
Tisdags gjorde jag inte något märkvärdigt, hämtade mina nya träningskläder - facebookade mycket & va lite sådär småjobbig.

Onsdag:
Då vart det upp på hästryggen igen, andra gången på 3 månader.
Red min kompis häst Bella strax efter lunch, kände på henne i alla gångarter och hoppade ett litet hinder. Hon bockade och testade mig för att se om jag sa emot eller lät henne göra som hon ville men tillslut gick det riktigt bra, hon var dock väldigt stark så hade skavsår på fingrarna.

Sen under kvällen så red jag en häst som heter Danny på syrrans lektion då hon var iväg och bowlade.
De hade hoppning och detta var första gången jag hoppade honom, han var piggellin minst sagt och man fick tänka väldigt annorlunda när man red honom. Bara stötta när de verkligen behövdes, för att sen bara åka lite.
Väl hemma så kollade jag & syrran Brit Awards 2014.

Torsdag:
Hej träningsvärk typ. Sov länge och gick mest runt och slappa.
Cyklade jag bort till affären och handlade kvällsmat. Revben & potatisgratäng, dock så var jag ensam om att äta för älskling hade ätit hemma och familjen var i stallet. Sen blev det att jag & min fina bara mös, gick i sängs tidigt som resulterade i att jag sen inte kunde somna, plus en annan grej höll mig vaken. Så pojken min fick gosa mig till sömns hihi.

Fredag:
Vi låg mest i sängen och spelade. Var riktigt mysigt faktiskt och de var skönt att bara vara. Finns inte mycket att säga om denna dagen haha. På kvällen blev det tacos, godis och ännu mer spel.

Lördag:
Uppe med tuppen för att åka till stallet och rida Mossie, första gången jag red han och han var riktigt trevlig faktiskt. Tog hjälperna lite segt när han inte var riktigt lika sugen på att arbeta.
Sen va de en häst, Jasmine, som va väldigt överpigg så fick rida henne lektionen efter för att få henne lite fokuserad och trött, kul då det var väldigt längesen jag satt på henne.
Hem och duscha och laga mat och spela. På kvällen åkte jag och älskling till hans släktingar, åt tacos & kollade melodifestivalen. Det var riktigt kul och mysigt!

Söndags:
Sov ut igen, kollade ishockey på tv & sen gick vi till Felix. Sen mot hallen för de skulle träna men jag skulle med tåget så hann inte att vara där länge alls.
 
Och nu står jag här idag, har haft en lektion är inne på min andra. Skolan är riktigt soft om man jämför med praktik.
 

 
 

Senaste....

De senaste dagarna har vart fyllda med saker!

Torsdag:
Efter praktiken drog jag upp till mormor ch bytt om, fikade lite och sen kom Alvin.
Sen tog vi tåget till Göteborg, käkade & gick i affärer. Älskling köpte ett så himla fint halsband till mig, silverkedja med ett hjärta med strass! Många pussar och kramar utdelades.
Efter en stund promenerade vi till lokalen där konserten skulle vara.

Förband var Alexz Johnson & Wakey! Wakey!.
Riktigt bra var de måste jag säga, humor hade det gott om också.
 
Efter en liten paus kom självaste huvudakten, Ron Pope på scen.
Så mycket känsla & bra framträdande!
Han hoppade även ner i publiken och de va ju trevligt för oss som stod långt fram!

Fredag (alla hjärtansdag) :
Vaknade brevid älskling, sen blev det en sista dag på praktiken.
Efter den drog jag till Ica och köpte lite fika. Hem & packa för helgen och sedan vidare mot Veddige.
Duschade och käkade lite hos syrran, sprang sen bort till älskling med fika. Jag va tråkig och somnade rätt tidigt haha.
 
Lördag:
In till stan & köpa nya foundation, blev en ny från Loréal. Sen lagade jag mat åt min systerson, mycket stolt över den måltiden hehe. Sen vart de dags att fixa sig inför festen vilket blev ett kaos för sig.
Jag säger bara en sak och att mörka ögonskuggor och en bra bas kan bli totalkaos.
Sen drog jag på festen då, en lokalfest. Bara på bussen dit spydde en kille vilket orsakade att jag satt med ångest.
Väl där så tjötade jag med lite folk, men självklart ska vissa va respektlösa. En kille rykte mobilen ur händerna på mig när jag väntad utanför toaletterna och tappade den, vilket orsakade i en spräckt skärm. Fattade inte ens varför en kille stod inne på tjejdelen där liksom... Aldrig sett så mycket småbarn på en fest innan, hur tillåter ens deras föräldrar det.
Sen blev de lite kaos med annat och tillslut fick jag fixat skjuts hem, landade hos älskling och de har aldrig vart goare att lägga sig i en säng.

Idag har jag en ond skuldra & är väldigt fikasugen...
 


Mys.

Denna veckan kommer bli bra känner jag! Sista praktikveckan & sedan lov.
 
Måndag: Sjuk
Tisdag: Sjuk
Onsdag: Praktik & powerwalk
Torsdag: Praktik & sen konsert i Göteborg med älskling
Fredag: Alla hjärtansdag
Lördag: Stan med syrran & sen fest - landar hos älskling efteråt
Söndag: Bara ta de lugnt och andas!
 
 
citiboard