Your Lips UF första säljtillfälle

Nu sitter jag och har påbörjat efter arbetet fortfarande i svarta jeans, skjorta & glittrig kavaj. 
Dagen började lite snurrigt, fick gå upp till stan och sen släpa ner bordet till Gallerian. Pyntade bordet och satte upp datorn med en powerpoint som rullade hela dagen. Vi fick god baguette och det fanns glögg till alla.
 
Jag trodde faktiskt ingen skulle beställa, vi hade ingen provprodukt och något oplanerad monter. Men jag satte undan de tankarna och satsade på att presentera vårt företag och våra tankar på ett bra sätt. Då började människor intressera sig. Att sträcka på sig, ge potentionella kunder ett leende och stå för sin idé hjälper så mycket!

Vi fick in beställningar på 18 läppcerat, de som inte beställde sa att de skulle komma tillbaka nästa helg så detta är helt klart lovande! Ett nytänk kring läppcerat behövdes tydligen. 

Jag köpte även från vår montergranne Sagolika Smaker UF. Köpte tre olika paket varmchoklad pulver i smakerna polka, kanel & vanilj. Ska bli spännande att testa.

Nu ska jag svira om till mer gosvänliga kläder och hänga bussines Emelines kläder någon annanstans.

 

Älskade du.

Det är coolt hur saker och ting kan förändras över bara en natt. Natten till den 25 Maj träffade jag världens bästa människa, vi kanske inte var i våra bästa skick men efter den där hälsningen och bilturen hem kunde jag inte släppa honom.
Skrivandet gick över till världens bästa kram i skolan, till möten, till en första övernattning och tillslut blev vi ett. Jag kan inte ens sätta orden på vad som får mig allt älska honom så, jag älskar hela honom och lite till liksom. Jag känner mig så trygg med honom vid min sida. Han är verkligen min bättre halva, utan honom känner jag mig inte fullständig. Ända sen vi träffades den dagen för 6 månader sen har du stöttat mig i vått och torrt. 
De få nätter jag inte sover med honom slutar oftast med att jag vaknar upp något förvirrad och känner en sån där gullig saknad. Senast imorse hände det, vaknade och började kolla runt efter honom tänker vart har han gått - inser efter några sekunder att Emeline inatt sov du ensam haha.
 
Jag älskar dig Philip, inget kan ändra på det! <3

 

Mitt framtida hem <3

Varje dag påminns jag om hur jag längtar efter ett jobb & flytta hemifrån. Det är inte så att jag inte uppskattar livet hemma, men vore så kul att stå på egna ben. Bestämma mat själv, inreda, handla & organisera. Jag älskar ju verkligen att inreda, tycker själv jag har ett rätt bra öga för det också. Jag satte upp mig i bostadskö dagen då jag fyllde 17 år, nu när jag fyller 18 ska jag sätta upp mig i ännu fler köer.
 
Jag och min älskade har snackar mycket om lägenheter, hur vi vill ha det och hur stort osv. Skulle man ha råd med en tvåa direkt skulle det vara underbart och jag hade absolut tagit det. Men att börja i en etta är inte fel alls, man låter storleken växa med uppgiften. Vi kommer nog att ha ett väldigt mysigt hem, med massa "onödiga prylar" och varsitt gaming setup. Vi har rätt så lik smak på inredning vilket är positivt och gör det lättare att möta halvvägs då man inte delar riktigt samma åsikt.
Samma sak med sysslorna i ett hem, vi kompletterar varandra. Jag lär honom saker han kanske inte riktigt har i sig, för att han sen kan hjälpa mig med saker inte jag förstår. Jag lagar mat han diskar, eller tvärtom. För varje mening jag skriver nu blir min längtan till att skaffa vårt eget place större. De senaste så har de blivit så att jag i princip bor hos honom vilket är super mysigt och känns bra, någon natt hemma i tvååker då och då för kvalitetstid med stalltomatarna själv. *blink blink*
 
Sen detta med jobb, jag vill så gärna arbeta någon kväll eller på helger. Få in lite pengar, för att kunna känna mig mer fri och spara till lite olika ändamål. Får skriva ihop ett personligt brev och söka jobb hos gekås. Tar i princip vilket jobb som helst nu.
 
 
 
citiboard