Vad jag läser för bloggar?

Tänkte att det kanske är intressant för er att få reda på vad för bloggar jag läser! Ska väll inte säga att jag är värsta storläsaren direkt men har ett par stycken som jag tycker om!
 
Linn Olsson, linnolsson.se
Hon är en härlig tjej med fötterna på jorden, hon varvar stads & kontorsliv med hästsporten! Det är en lagom personlig blogg som ger mig motivation & inspiration. Jordnära, business & glitter är de orden som direkt ploppar upp i huvudet när jag hör namnet Linn Olsson.

Nicole Falciani, nickys.se
Jag har nyligen börjat läsa hennes inlägg och kollat på hennes youtube. Även hon känns relativt jordnära och verkar ha en sund syn på livet plus att hon klär sig riktigt bra. Hon har ju även reumatism, vilket gör det lite extra intressant då jag känner många med det. Det jag tänker på när jag hör hennes namn är mode, italien & ungdomlighet.

Lillemor, nattstad.se/lolomander
Lille är en tjej jag gick i samma klass som när jag gick stylist, vi har trots det som skedde på plus lyckats hålla kvar vår vänskap. Dock så träffas vi inte alls lika mycket, utan då och då i skolan och när vi stöter på varandra så då är det kul att kunna läsa vad hon hittar på och vart i livet hon befinner sig.


Emma, nattstad.se/lifescore
Min pojkväns goa syster! Hon har en allmänt mysig blogg, hon ger tips på ett och annat. Mode, mat & livet liksom. Är diplomerad makeup-artist och hon är på riktigt bra på det här med smink & hår!

Att utveckla bloggen då o nu

Nu vänder jag mig till er som läser, som ofta kommer in hit. Det finns flera som följt just emelinez.blogg.se sedan jag startade den 16 år gammal som ville se ut som Perry Edwards, lite smått vilsen i livet då jag inte det så bra i skolan, i samband med att denna bloggen startades öppnades ett nytt kapitel i mitt liv. Ut ur de mörka träsket för att upptäcka världen, mycket har hänt sen mars 2013.
Skulle nog säga att i Maj 2014 (i år) var då jag började bli riktigt trygg i mig själv, jag kände att jag klarade av att stå på egna ben på riktigt. Bröt mig loss från saker som inte gynnade mig, fann Han med stort H, blev en bättre version av mig själv!

Jag hade ju en tid med min förra blogg då jag var något omtalad och satte mig själv på kartan, den bloggen var inriktad på ridsport och fanns under de år då bloggvärlden var väldigt hetsig. Allt man skrev hade en liten trigger i sig och även kommentarerna man fick, jag blev till och med uthängd på hat/skvallerbloggar. Men det är inte så jag vill göra mig sedd nu, jag är Emeline mefd bara 3 månader kvar tills 18 årsdagen!

Vill kunna förbättra bloggen för att få fler hit, för att kunna inspirera er på alla möjliga sätt, för att stå ut från de andra. Men för att det skall ske behöver jag er hjälp helt klart. Så jag har några frågor till er!
 
Vem är du? Hur gammal är du? Varför läser du min blogg?
Vad kan jag förbättra? Finns det något du skulle vilja att jag skrev om och la min åsikt på?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perfekt dag.

Det känns faktiskt inte att jag och Philip stannade uppe ända till 5 imorse, vi följde ju livestreamen från spökhuset i borgavatten där Samir, Kissie & Anna Book var instängda. Jag blev lite på tårna och det var sjukt coolt när mediet Terry Evans kom in och berättade bland de mest privata saker de vart med om som inte tidigare varit blottat för omvärlden, fick kontakt med avlidna släktingar och såg andar. Fick faktiskt en helt annan syn av alla tre efter det här. 
 
Så idag blev det lite sovmorgon, käkat frukost, har ingen värk och nu ska jag hemom och fixa en grej. Sedan tillbaka in för gina tricot besök och eventuellt biobesök! Dags att byta om och dra mig mot bussen!
 
 
citiboard