2015 is coming to an end.

Det är numera bara två dagar kvar på detta året. 2015 har vart rent utsagt en blandad kompott. Det har vart jäkligt tufft emellanåt med vikten, haft sån otur med bilar, mått sisådär och stått inför svåra val. Men samtidigt har jag ju tagit körkort, blivit kattmamma till två underbara katter och ja typ ytterliggare en numera, min livssituation har förändrats till det bättre. 

Det senate tillskottet i mitt liv är träningen som kommit i lite olika former under hösten. Först mycket hästar varvat med PSi och nu gym varvat med PSi. Träningen ska ske ordentligt och jag kommer att bestämma dagar för de kommande veckorna då jag ska gymma, när jag ska vila och verkligen känna efter hur kroppen tar det. 

Förövrigt så ska jag fixa i ordning min bil så den fungerar alternativt skaffa mig en ny. Planera in mer familjetid. Blogga mera om min träning, mina katter med mera. Få rest åtminstone en gång. 2016 kommer helt enkelt handla om att strukturera upp mitt liv ytterliggare. 

Tänkte också ni får lite kattbilder och bild på vårt lilla kryp in ;)
 
 

Juldagen.

Julafton är över och imorgon börjar mellandagarna. Tycker det är en mysig vecka inan nyår, man tar det lugnt och kanske använder sina nya julklappar. Går på mellandagsrean är något jag ska göra samt gymma då jag skaffade mig ett gymkort i tisdags.
 
Åter till julafton, dagen började med risgrynsgröt till frukost. Sen var de att fixa, laga mat och lägga in de sista klapparna under granen. Vi hade lite vegetariska alternativ på julbordet som fler vågade prova och en ris ala malta på sojaprodukter, kul. Vi öppnade julklappar och jag är glad över allt jag fick. Parfym, kläder och en massa annat fint. Bland annat mitt efterlängtade chailattepulver. Burkar att ha socker och annat i med 50 talsmotiv. Min släkt känner mig väl hihi.
 
Efter massa fika också så körde jag ut i skogarna till Putte, kollade film och så fick jag ytterliggare julklappar utav deras familj. Så mysiga! Fick blandannat ett stort täcke och påslakanset då vi har dubbelsäng men tjafsat om ett litet täcke. Min fina gav mig ljuslykta och en annan sak att ha ljus i, man blir så glad och tacksam när man får så personliga presenter när man egentligen inte kännt varandra så länge. Eller ja Putte har jag kännt i snart 2 år men de andra.
 
Tack allihopa för fina julklappar och hoppas ni blev glada för det ni fick. Min mormor och hennes syster fick ett gåvobevis från mig, jag köpte ett vattenpaket från Unicef i år!
 
 
 
 
 
 
 
 

Jul, jul

God jul allihopa, vet att alla inte kanske ser fram emot julafton. Vissa kanske har folk som dricker i sin närhet, andra som inte har pengar till julklappar och mat, de som rent utav inte gillar julen och de som förlorat en nära som inte kommer sitta med i år. Jag tänker på er alla och önskar er en god jul ändå. Ni som sitter ensamma eller rädda ska veta att folk tänker på er och är med er på det sättet.
 
Själv lagade vi julmat och risgrynsgröt ända in på natten, pyntade granen och kilade in julklapparna. Hela dagen igår så åkte jag runt i stan och köpte sista julklapparna och julmat. För första gången på flera år ska vi ha julfirandet hemma hos oss, stressigt men ändå skönt att inte behöva åka iväg även fast jag efter vårt julfirande ska ta mig till mitt hjärta och fortsätta julfirande. 
 
 
citiboard