Vlogg?

Nu fick jag inte bloggat igår men jaja, jag gick iväg med Bellis till betet så hon får gå där ett tag. Tänkte passa på att tvätta  och fixa Bellis täcken hon haft sen hon kom hitså och lägga undan i allafall vintertäcket. Sen så arbetade jag lite kring laget jag är lagledare för. VIll ha en träff med alla när tävlingarna är slut där vi kan äta gott och kolla bilder.

Imorgon väntar ett läkarbesök och städning! Men jag tänkte börja vlogga igen, frågan är ska jag göra helgvlogg eller några vloggar på veckodagar? 
Så tacksam för tips!


Blivit lite blondare med!
 
Fina laget!
 

Återträff - vänner

Japp jag är här för andra dagen i rad. Fick en rolig notis på facebook tidigare idag, ett meddelande i Luciagruppen där de stod att vi ska ha återträff 12 Maj. Så då samlas hela turnégänget ännu en gång. 
Jag har inte träffat någon från lucian sen de slutade, inte mer än att man typ sprungit på varandra lite snabbt. 

I övrigt så sitter jag och har tryckt i mig godis och mat idag. Även gett hästarna sin kvällsmat. Känner mig otroligt aktiv idag men har ett äckligt och smärtsamt munsår som gör att man inte har lust till att göra så mycket numera. Ikväll är en kolla youtube och fundera kväll, jag älskar ju inredning i alla dess former och sitter och kollar på olika sidor som säljer inredning.
 
Funderar över min pengasituation som just nu inte tillåter mig varken att köpa inredning eller att träffa vänner över en middag. Men samtidigt, när va senaste gången jag liksom blev frågad om jag ville hänga med ut? Skulle fikat med en gammal vän men fick såklart förhinder den enda gången man planerat något. Pengar och vänner är jobbigt just nu, men de ändrar väll sig också förr eller senare. De senaste gångerna jag fikat ute så har jag gjort det själv, skönt på ett sätt men lite ensamt på ett annat.

Gah nu blev detta lite väl negativt så tycker vi avslutar här! Höres!
 
 

Work work..

Nä jag fick just ett litet sug efter att skriva lite här. Jag har tre rätt så produktiva dagar bakom mig och idag har jag bara gjort så gott som ingenting, vädret har vart allt annat än bra och då blir man inte pigg. Så för att liva upp denna dag tänkte jag berätta vad som hänt de senaste.
 
Tisdagskvällen spenderades i paddocken först från marken och sen red jag och hoppade lite på en ett gulligt litet ponnysto och även fick testa hoppa Patricks ena systers storhäst, kul när jag inte hoppat storhäst så mycket. Fick tagit av Bellis täcket då det vart så varmt de senaste dagarna. 
 
I onsdags hade jag först PSi på morgonen och det var dags att testa på thaiboxning. Herregud säger jag bara, uppvärmingen tog nästan kål på mig. Jag hängde med på allt från uppvärming till slut men efteråt vart man så trött i kroppen och skakig i benen.
När jag väl kom hem så vart de stallet från morgon till kväll. Borstade Bellis, hjälpte till att longera en häst och fick ridit lite med, red ut en anna häst i 2 timmar vilket kändes i rumpan efteråt, vi arbetade med en unghäst på kvällskvisten som vi ska rida in, mocka & gav kvällshö. Somnade gott den kvällen efter allt man rört på sig.
 
Igår då så gick jag bredvid för första gången för timvikariatet jag fått, jobbade kväll så 16-21 ungefär. Gick bättre än förväntat och kändes bra i hjärtat.
 
Jag lyckades nämligen skaffa mig två jobb nu inför sommaren, ett timvikariat på inom äldrevården som jag ska ha innan och efter sommaren samt ett sommarjobb inom hemtjänsten. Detta är rätt nytt för mig, inte på det sättet att jag inte är van vid gamla människor men jag har inte arbetat inom själva vården. Så detta tror jag kommer vara väldigt spännande och lärorikt. 
 
Jag har ingen passande bild till dagens inlägg men däremot vill jag dela med mig av mina otroligt snygga vita ridbyxor som jag införskaffade mig på GBG HS i år. Längtar efter att få använda dom!
 
citiboard