Preparations.

Märks det att jag har körkort och att jag glömt av att skriva här, hehe? Har nog kört varje dag i en vecka nu och det är riktigt nyttigt, känner mig redan säkrare och bättre bakom ratten. Skjutsat hit och dit, vart ute i verktstan. Men det kostar ju också men de är värt det. Tror mitt körkort har kommit nu så ska hämta ut det senare idag!

Nu är det 4 dagar tills jag och min älskling åker till London. Det mesta är fixat så som boardingpass, bussbiljett, pass, försäkringskort. Det jag måste köpa nu är en rulle film till min kamera så ska vi allt se till att få fotat på lite old school sätt. Vi har även gjort en grovplanering på vad vi ska göra under dagarna så man inte missar de man verkligen vill se.
  
 

Fin dag.

Denna dagen har vart bra, vart på bra humör hela dagen verkligen. Efter frukost och lite pill körde jag och älskling ut till tvååker där vi bytte däck på hans bil, blev så grymt mycket fetare med 16" däck på med lite roligare fälgar!

Sedan handlade vi, åkte till stallet och fikade med mamma blandannat. Sedan hemåt, det blev några timmar men var riktigt kul. Jag går lite som på moln, älskar att jag klarade mitt körkort!

 

Körkort - historian

Förra veckan klarade jag min körkortsteori, detta på första försöket så var lycklig! Någon timma senare kuggade jag dock uppkörningen, besviken såklart. Bokade tid i kungsbacka istället och övningskörde sedan där någon dag innan. Jag och pappa åkte upp till kungsbacka igår, men tyvärr kuggade jag även då. Jag vart skitledsen och resten av den dagen grät, sov och åt jag bara. Men påväg hem så bokade jag en tid för uppkörning igen och även en dubbellektion. 
Så på eftermiddagen igår körde jag runt med en för mig ny lärare, han hjälpte mig med det jag behövde hjälp med och det kändes bra. Imorse vaknade jag lite sent, tog med mig frukost på bussen och 7.45 var det dags och det visade sig att de var samma inspektör som igår. 

Fick köra lite landsväg, vända, backa runt hörn, motorväg, trafikljus etc. Tillbaka på trafikverket börjar han, ja detta ser illa ut och jag brister ut va?! Det som gick som en dans och jag har aldrig kört så bra. Då frågar han mig "hur känns det att inte behöva komma till trafikverket längre? grattis" förstod vad han menade och tårana började samla sig och jag var som en duracell kanin, helt fylld av glädje. Fick lite tips och sedan skuttade jag därifrån med telefonen i högsta hugg och ringde runt.

Nu i eftermiddags så har jag och Philip vart ute och åkt. Skjutsade en person, hälsade på mamma och de i stallet, var i affären och massa annat. Kändes ovant men så kul och befriande! Tredje gången gillt och om mindre än 2 veckor blir det LONDON!

18 Augusti köpte jag min första bil och började övningsköra. 8 Januari tog jag min första körlektion. 18 Februari tog jag mitt körkort!

 
citiboard