Ridning, skola och kattastrof

Då är denna skolveckan till ända, skönt att få ha kommit igång lite i skolan med alla ämnena. Då italienskan inte matchade mitt schema så istället har jag PSi med individuell ingång så har extra idrott två dagar i veckan för att satsa på min sport och förbättra mig. I tisdags jobbade jag i stallet.

Träningsmässigt har det blivit en powerwalk i måndags, fick upp pulsen ordentligt och gick lite mer än 3 km. Igår morse blev det ett dressyrpass på Spotty med fokus på att han skulle vara lång och låg i formen samt följa mig då jag rakriktar/ställer och mycket lösgörande övningar. Idag red vi ut innan skolan, red i lite backar sen avslutade vi i paddocken med att känna på ett litet skutt innan morgondagen då vi ska tävla på Ätrabygdens ridklubb.

Innan jag beger mig till stallet för att packa och tvätta Spotty inför tävling så ska jag städa övervåningen rejält då katterna älskar att driva mig vansinne ibland. Även köpt en spray som ska hålla de (Diesel) borta från att kissa på golvet. Städa bilen är också rätt aktuellt så dags att sätta igång nu. Vi hörs imorgon antar jag!
 
 
 

Zalando kärlek

Det börjar bli dags att stuva undan sommarkläderna, de senaste dagarna har regnet öst ner med knappt något uppehåll och löven börjar ändra färg. Men något jag vet kan lysa upp höst vardagen är nya kläder, jag själv shoppade ett riktigt snyggt linne igår utav en modell jag inte haft tidigare. Passade mig så bra och min dag förgylldes. Dock föredrar jag att handla på internet ibland för att de kan vara jobbigt att vara runt folk så detta kanske är något för dig som är likasinnad.
Här nedan finner ni snygga kläder som går att löpa online, älskar skinnjackan och jeansen. Mina favoritmodeller.

Kollage Zalando
 
1. Hatt | 2. Jacka | 3. Jeans | 4. Skor | 5. Glasögon
 
Sponsrat inlägg


Sommarlovet är slut.

Då är detta sommarlovet slut. Har vart både ris och ros, en riktigt berg och dalbana. Även bloggen har haft ett sommar break.

Till det positiva är att jag i Lördags började ha hand om Spotty igen, nu är det ett strikt träningsschema som följer för att komma igång på bästa sätt. Den 29 Augusti ska vi åka på en lokal tävling i Älvsered och hoppa två klasser. Även börjat arbeta lite i stallet samt slutat med schampoo, skaffat katt, full fart liksom.

Idag började jag fordonslinje, en dag med massa papper och information. Kommer nog bli ett kul läsår då jag ska få vara på ett program jag verkligen velat komma in på samt läsa italienska.

Sen sommaren är här, nu laddar vi upp med höstens mål och kör!
 
 
citiboard