Hektisk start.

2015 kommer att vara riktigt hektiskt i början. Körkortet ska fixas så massq plugg, körning och tester. Skolan drar igång och jag kommer även att börja gymma för att behålla och öka i styrka och smidighet. Jag fyller 18 och då ska de ställas till med fest. På allt har jag uf företaget.

Det kommer vara hektiskt i Januari/Februari men även kul och så värt det! Jag har haft planer att resa bort i februari men varken tid eller pengar finns nu. Så istället tar vi det när saker lugnat sig, vill undvika att bränna ut mig.

Good life.

Igår fick jag äntligen sett lite snö, vi var ute och sladdade med en hel del andra bilar i skogarna. Älskling hade stått och pillat med sin bil hela eftermiddagen så kul sätt att avsluta dagen på. Ute i skogarna finns ju inte mycket till trafik och snö så det var bara att hålla i sig, riktigt kul. Alla hade ju sina egna stilar så att säga haha. 
 
 

New Years, love it

De två senaste dagarna har jag funderat kring nyår, jag älskar nyår mer än någon annan dag på året och älskar att fira det. I år vill jag gärna bjuda på mat, dricka lite gott och ha det riktigt festligt med min älskling. Men det hade vart kul att vara lite fler också så är det någon som känner sig manad så säg till!

När jag tänker nyår tänker jag välkomstdrink, middag och efterrätt med bubbel, glitter, andra drinkar, grevinnan och betjänten! Skåla vid tolvslaget och kolla på fyrverkerier. Hoppas jag kan få till något i år, 3 dagar på mig.

Våra fina smoothies vi köpte på Mignon igår!
citiboard