Vilken morgon..

Jag vaknade när Philips klocka ringde vilket resultera i en hel del halvsovande, för att sen somna om helt. Vaknade när klockan var fem i åtta och jag börjar åtta. Så tog lite att dricka, slängde på kläderna och borsta tänderna. Knatade ner till bilen och tänkte ja nu kan man iallafall ta sig dit snabbt. Nepp så enkelt skulle det inte vara.

Vindrutetorkarna fungerade inte och det spöregnar ute. Så efter lite svordomar och en kompis som såg klart på saken så fick jag kollat igenom säkringarna och bytt den som var sönder så kom jag iväg. Fick mig ett lite skratt då en småbil tog ett skutt över stenarna på parkeringen, vilket sker med jämna mellanrum förstår inte att folk inte fattat att man inte kan bara svänga och köra över en 50 cm hög sten...

 

När formerna försvinner.

Detta är ett inlägg som tagit tid att våga lägga upp, som jag kanske tar bort lika snabbt som det kom upp igen. Jag har egentligen aldrig brytt mig om vad som stått på vågen utan hellre kollat mig själv i spegeln. Men tror ni jag är stolt när jag ser mig själv i spegeln där brösten och formerna vandrat iväg hand i hand med vikten?

I julas stod vågen på 47 kilo vilket i mina ögon är oacceptabelt, vet att min magsjuka bidrog till detta men för mig var det en nedslag. När man inte mår bra inuti visar det sig efter ett tag utåt. Jag har velat börja träna men något har tagit emot och det är det att jag inte vill utsätta min kropp för det innan jag har en någorlunda hälsosamvikt. Alla i min närmsta släkt klagar på hur tunn jag är, att jag inte äter utan svälter mig. Men så är det inte och det sårar mig när ni säger så. Tur som är har jag kompisar som också vart där jag är idag.

Nu jobbar jag för att få in regelbundenheten i vardagen med mat och annat. Försöker peta in mellanmål och sen i torsdags dricker jag gainer 1-2 gånger om dagen, vilket ökar hungern lite tills jag kommit igång. Bevis på att jag försöker. Som sagt tror ni jag är stolt och glad över att de former jag en gång faktiskt haft försvunnit framför ögonen på mig?
 

Julafton 2013.


Sommar 2014, här var jag fortfarande nöjd med vikt och utseende.
 
December/julafton 2014.


Wifey

Vad ska göras idag då. Jo lillasyster fyller år imorgon så ska köpa present till henne idag. Sen ska jag köpa gainer eller proteinpulver för att få en knuff i rätt riktning med vikten. Utöver det ska jag även försöka få till en storhandling idag, behövs fyllas på med rätt mat och sånt hemma i köket.
Min kropp gör ont idag, riktigt irriterande men det är sådant jag får ta ibland. En dusch brukar hjälpa och lite me time!
 
 
citiboard