1 2 3

Ikväll är det festkväll och klackarna i taket för mig och mina brudar! 
 
Jag har faktiskt vart rätt produktiv idag, vart i stallet och hjälpt lillasyrran ett par timmar. Sen duschat och fixat med skjuts ikväll/inatt. Ja de är lördag så det räknas som mycket.
 
Nu blir det käka, platta håret och dra till Linn & Fjonk!


 

Julklappar - önskelista 2013

Jag älskar julen, det gör jag. Inte för julklappar utan maten, stämningen, tomtar, rött, ljus & allmänt mys. 
Julkalendern på tv, radio & chokladkalender.

Tidigare har jag vart en persons om önskat mig väldigt mycket i julklapp, jag skrev lååånga listor innehållande verkligen allt! Fick jag det? Nej. Blev jag ofta besviken? Ja. 
Jag har speciellt de senaste året växt mycket som person, tänker mer vuxet och logiskt. 
Så önskar mig inte alls lika mycket för jag tycker julen är mer om gemenskapen, och dessutom har jag inte sagt samma till alla så. 
 

Offentligt brev till er alla.

För alla som nu missuppfattade mig som påstår att jag skrev att jag är helt över honom, inte saknar honom osv.  Ni som kallar mig player plus ni som påstår att jag skulle skriva frågor på hans Ask, att jag skulle vart otrogen mot honom. Jag är så less på alla rykten om mig, oss och allt.
Detta är ett officiellt brev till er alla, mina vänner - familj - han - ni som inte ens känner mig som snackar.

Så hej alla!
Jag kan säga såhär. Det är klart som fan jag saknar honom ibland, vissa dagar inget alls och andra så extremt mycket - som idag till exempel. Jag har kämpat med mig själv mer än någonsin och mina känslor mot mig och mina känslor gentemot honom sen den 3 November. Det har fan inte vart lätt ska ni veta.

Jag har INTE varit otrogen emot honom, aldrig haft tanken på det. Skulle aldrig ens klara av att göra något sådant,  speciellt inte mot någon man älskar så som jag älskade honom. Dessutom så var jag med honom 24/7 så han vet ju vart han hade mig. Gör ont att höra sånt om sig själv.

Att jag skulle vara player är ren och skär bullshit, Alvin var min första seriösa pojkvän. Visst, jag har gillat killar innan men de har inte gått vägen förrens jag träffade honom, har inte älskat en kille så förut. De klickade mellan oss, det gjorde det verkligen och jag är inte en person som skulle playa. Visst jag har mycket killkompisar men hör, de är kompisar.

Sen det här med Ask.fm. Jag har inte skrivit frågorna där, hade jag velat fråga de frågorna så hade jag eller ja jag har redan frågat han några av dom till honom personligen, öga mot öga. Så skärp er för fan.
Du som skriver all skit på hans ask, sluta med det för han har tillräckligt med skit ändå och han vill inte veta av mig så de. 

Jag saknar hans närhet tro mig, jag behöver inte påminnas om han brudhistoria jämt, jag har tillräckligt.
Jag är så trött på alla blickar & viskandet när folk går bakom mig, tro mig jag hör vartenda ord. När jag inte är i närheten, de kommer fram till mig ändå.

 
citiboard