Körkortet in progress

Nu är det typ 10 dagar sedan denna bloggen vart levande och 11 dagar kvar tills jag blir 18! En hel del omtumlande saker har inträffat mot min vilja, jag har även haft massa på körkortsfronten & försökt få ordning på min vikt. Så viljan till att gå in och skriva har inte riktigt infunnit sig förrens nu så tänkte ge en uppdatering på hur allt går. 
 
När det gäller körkortet så började köra lektioner den 8 Januari, har hitills kört 14 lektioner med olika längd. Jag har vart på riskettan, ska ha omkörningslektion imorgon & halkan samt provuppkörning nästa vecka. 2 veckor kvar till uppskrivning och uppkörning. I körningen har jag kommit långt och har gått igenom alla moment, det är bara lite detaljer kvar som vi jobbar med nu. Tydliga placeringar, kolla mycket i backspegeln, håll bra tempo.
Teorin satt jag en helg och bara tragglade, en efter en klarade jag proven på elevcentralen, läst boken en gång. Nu har det nollas och jag ska göra allt igen!
 
Min vikt då ja. För någon vecka sen var jag nere på 48 kg, inte okej någonstans och jag måste börja ta maten mer seriöst. Planerar att börja plocka ihop matlådor så jag äter regelbundet  och ordentligt och inte massa snacks istället. Jag planerar även att börja gymma så imorgon ska jag och min storasyster ska pröva på ett gym i stan. Men då krävs som sagt en stadig kost, de tillskott jag vet att jag behöver och jag tror även en detoxkur hade vart perfekt.


 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

citiboard