Körkort - historian

Förra veckan klarade jag min körkortsteori, detta på första försöket så var lycklig! Någon timma senare kuggade jag dock uppkörningen, besviken såklart. Bokade tid i kungsbacka istället och övningskörde sedan där någon dag innan. Jag och pappa åkte upp till kungsbacka igår, men tyvärr kuggade jag även då. Jag vart skitledsen och resten av den dagen grät, sov och åt jag bara. Men påväg hem så bokade jag en tid för uppkörning igen och även en dubbellektion. 
Så på eftermiddagen igår körde jag runt med en för mig ny lärare, han hjälpte mig med det jag behövde hjälp med och det kändes bra. Imorse vaknade jag lite sent, tog med mig frukost på bussen och 7.45 var det dags och det visade sig att de var samma inspektör som igår. 

Fick köra lite landsväg, vända, backa runt hörn, motorväg, trafikljus etc. Tillbaka på trafikverket börjar han, ja detta ser illa ut och jag brister ut va?! Det som gick som en dans och jag har aldrig kört så bra. Då frågar han mig "hur känns det att inte behöva komma till trafikverket längre? grattis" förstod vad han menade och tårana började samla sig och jag var som en duracell kanin, helt fylld av glädje. Fick lite tips och sedan skuttade jag därifrån med telefonen i högsta hugg och ringde runt.

Nu i eftermiddags så har jag och Philip vart ute och åkt. Skjutsade en person, hälsade på mamma och de i stallet, var i affären och massa annat. Kändes ovant men så kul och befriande! Tredje gången gillt och om mindre än 2 veckor blir det LONDON!

18 Augusti köpte jag min första bil och började övningsköra. 8 Januari tog jag min första körlektion. 18 Februari tog jag mitt körkort!

 


Kommentarer
Postat av: Patrik

Hej och grattis till körkortet!! Spännande!


Jag driver sveriges mest nerladdade körkortsapp för iPhone/iPad som heter Ta Körkort och såg att du håller på att plugga körkortsteori och övningskör. Spännande!

Det är ju poppulärt med tävlingar i bloggar. Om du vill skulle du kunna få ha en tävling i din blogg där du lottar ut appen till 5st läsare. Du kommer naturligtvis få appen gratis (även om du inte behöver den :) )


Läs mer om appen här: https://itunes.apple.com/se/app/ta-korkort-korkortsteori-for/id808891775?mt=8


Om detta är någonting för dig så kan du höra av dig på info@teoriappar.se så pratar vi vidare.

MVH

Patrik

2015-03-12 @ 23:58:09
Postat av: JOSEFINE -

Grattis! Vad roligt! :)

2015-03-17 @ 11:38:14
URL: http://josefineeklunds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

citiboard