Hud & sminkrutin

Jag får ofta frågor om hur jag tar hand om min hud då jag faktiskt aldrig får riktiga finnar. Både min mamma och storasyster har lite problem med blemmor osv. men jag har klarat mig bra. Men tänkte berätta hur jag sköter om huden och hur jag sminkar mig.

Till att börja med så tvättar jag mitt ansikte 1-2 gånger dagligen, beroende på om jag har smink på mig eller inte. Har jag inte haft smink på några dagar så blir det bara ljummet vatten och att återfukta. Men annars så använder jag mig utav avsminkningsservetter eller neutrogena pink grapefruit facial wash. Sedan återfuktar jag för tillfället då min vanliga är slut med precious skin boost från Fleur de Santé. Dessa fungerar helt okej i min mening men jag funderar starkt på att återgå till mina favoriter från nivea eller en annan serie från neutrogena.

När det kommer till smink så använder jag foundationen Loreal Infallible stay fresh 24h i färgen 130 true beige, jag ska dock se om någon annan nyans passar lite bättre. Sedan sätter jag det med FitMe puder i färgen 120. Jag "formar" sedan ansiktet väldigt lätt med bronzern FitMe i färgen 100s, tar de även lite på kinderna för lite varmare intryck. Rouget jag använder är lite mörkare, dovare rosa och jag har ingen aning vart det kommer ifrån.

Jag fyller i mina ögonbryn så använder jag wet n wilds ögonbrynspalette i färgen ashblonde, blandar de två färgerna. När det kommer till ögonskugga så är min absoluta favort wet n wilds palette Comfort Zone, jag använder den vänstra sidan och gör flera olika kombinationer. Dryg och pigmenterad är den. Min vardagsmascara är Maybellines Great Lashes.

   
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

citiboard