Progress

Det är kul att se hur kroppen reagerar på träning. Jag har tränat i en månad nu varvat med ridningen. Både kondition och styrka har redan blivit bättre. Konditionen är något som är extra jobbigt för mig men den kommer i ridningen och jag går ju även ut och går pw en gång i veckan. Imorgon ska vi träna kondition och kolla puls i skolan så där kan jag se lite hur jag ligger till, fick inget vidare resultat som vi hade på beep testet i början av terminen.
Mina armar har varit väldigt svaga och även bålen. Jag har i maskinerna där jag övar armar kunnat ta 10 max 15 kg. Nu igår la jag lite press på mig själv och ökade vikterna. 20 kg på alla arm/ryggövningar, det gick bra blev lagom jobbigt utan att göra ont. Benpressen tog jag 60 kg i idag, så benmusklerna finns där fortfarande och blir starkare.

Har även tänkt träna lite med däck, sett flera övningar på youtube och internet. Skitkul då jag kan göra det hemma. Nu när jag skriver detta (onsdag kväll) så känns tyvärr mina bihålor av och jag känner mig lite förkyld, hoppas detta ordnar upp sig till fredagens träning så jag orkar vara med.

Till vänster; benen innan träningen sattes igång Till höger; efter några veckors träning.
 

 
citiboard