Halloween är över för i år

Höstlov och helg är nu över. Vi började bygga vägg i villavagnen i onsdags då vi även installerade en vikdörr i ramen och blev klar torsdag eftermiddag, blev riktigt bra men sen ska väggen slipas och målas/betsas när vi orkar. Fick upp hyllor, städade i ordning och fixade möblemanget lite. Man får liksom göra det bästa utav den lilla ytan som finns.

Fredagen började tidigt med att lämna av Diesel hos veterinären, hälsoundersökningen gick prima och sen fick vi säga hejdå för ett par timmar. Åkte hem till mamma och åt frukost sen vidare till mitt frisörebesök. Lät henne klippa av allt det slitna och klippa upp det lite. Det va en groggy katt jag hämtade hos veterinären men allt hade gått bra. Man fick med sig ett kastreringspaket från royal canin innehållandes en påse torrfoder, två portionspåsar blötmat samt information.

Den här fredagen blev verkligen lång då vi bara åkte hemom för att lämna katt och sen vidare till Gekås där det vart kaos, så mycket folk som handla inför halloween och jul. Köpte lite basic varor till frukost, godis, pumpa och ja typ raggsockor till mamma och han handla åt sin mamma. Sen sminkade jag inför halloweenkalas och avslutade med filmkväll med Puttes familj.
 
Lördagen bjöd varken på pumpamuffinsbak eller ett besök på kyrkogården, energin fanns inte men vi gröpte ur en pumpa. Igår vart det sångträning med lucian som gick bra, hämtade Jenny vid stationen va så längesen vi sågs och ett mc donaldsbesök. Allt denna veckan har verkligen tagit på kroppen så känner mig inte direkt utvilad utan lite trött och stel.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

citiboard