London dag 2

Andra dagen var vi båda vakna vid 10, åt vår egna frukost på hotellrummet och fixade i ordning oss. Sedan begav vi oss mot köpcentret Westfield. Det var helt gigantiskt, har ingen aning om vi hann med alla butiker för det var så stort och många våningar. Vi åt på stället tortillas, riktigt god kycklingtacos. Fick handlat lite av varje, shoppingen kommer i ett annat inlägg men vart inne på vs PINK. Flera timmar spenderades där.

Vart hemom och lämnade påsarna och sedan drog vi oss ut igen fast mot oxford street igen. Besökte victoria secrets butik där, den var verkligen så vacker. Hamnade på ett annat primark sen igen. Den senare delen av kvällen åkte vi runt som galningar för att se alla "typiska londonsaker". Big Ben, Green park, Buckingham Palace, tower bridge, london eye etc. Picadilly circus var fräckt det med.

Just ja, vi var inne på m&m's world. Det första som slog emot oss var en m&m's doft utan dess like. Precis överallt kände man de. Blev nästan lite äckligt efter en stund. Avslutade kvällen först en runda på tesco sedan Mc Donalds med nuggets, lite godare än i sverige faktiskt. Kollade tv, åt snacks, började packa och sen somnade vi.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

citiboard