Fan va smal du är, ät!

Så mycket idag handlar om att gå ner i vikt, få bort kärlekshandtagen & att älska sin kropp. Man ska inte kommentera om någon väger lite mer, den som jobbar med sin viktnedgång är stark och ja reaktionerna är många när de slutligen nått sin drömkropp. Vi ska ha respekt för varandra och ha överseende med att alla har olika förutsättningar. MEN det är många som glömmer bort just detta när det går åt andra hållet.
 
Det finns även de som ligger på det för låga kilona, där allt de vill är att få gå upp lite i vikt och få lite mer att ta i. Jag är en av dom. Många många gånger får man höra att man ska äta, att man är pinnsmal, går av på mitten osv. Det gör minst lika ont för dessa personer att höra som det gör för de personer som väger lite mycket för sitt eget bästa. 
 
För mig är det svårt att gå upp i vikt, jag rör på mig mycket och har alltid vart smal. I perioder har jag vart väldigt tunn och senaste gången jag vägde för lite var när jag gick i nian då jag var väldigt aktiv så då började jag käka mer och fick träna på sätt som gynnade mig plus att jag drack gainer för att få i mig tillräckligt för att öka i vikt, vilket jag gjorde. Jag var så lycklig över 2 kilo upp till exempel. Det kan alltså vara lika svårt att gå upp som att gå ner i vikt. 

Efter detta höll jag hullet riktigt bra, för mig är "hullet" viktigare än själva vikten om ni förstår hur jag menar? En hälsosam kropp för mig är inte en jätte smal kropp! 

När jag sedan började ta p-piller ökade aptiten samtidigt som jag slutade rida ett tag och då såklart ökade vikten sakta men säkert, jag var väldigt nöjd över detta. Många åsikter kom på detta. Sedan tog ett mot mig osunt förhållande slut, jag började rida och levde livet så jag behagade så kom jag ner något kilo. Men min kropp har alltid sett hälsosam under tiden, vilket jag lägger mest fokus på. Jag har nu legat på en stadig vikt sen sommaren började.

Jag ska ju nu börja träna på gym plus att jag redan rider också så det blir äta mer och även ta något typ av tillskott för här jag är nu mår jag som bäst. Så nej det är inte så lätt att gå upp i vikt heller, respekt åt ALLA!
 
 
citiboard