Min första dag på nya stället.

Av alla meddelanden jag fick i förra veckan efter jag lagt ut min annons så vart de flera men speciellt ett som stod ut från de andra. En tjej som hade stall och sa att jag kunde få möjlighet att rida flertalet olika hästar. Åkte dit i fredags och red ut en sväng med henne och pratade.

Stallet var mysigt, naturen runt omkring med, bra bussförbindelser och bra träningsmöjligheter.
Hästen jag red var en connemara i storhäst format kallad Macke, riktigt härlig med power i.
Funderade över natten och sen tackade jag ja till att börja rida hos henne.

Jag hade redan dagen innan vart på en provridning av ett 4 årigt friesersto, riktigt mysig men man får prioritera lite och jag fick tacka nej till denna då jag kände att jag fick ett så utvecklande erbjudande på detta andra stallet.
 
Så idag satte jag mig på bussen mot stallet för att sen rida Macke tillsammans med Liza som hon heter, värmde upp ute och sedan red jag i gräspaddocken och övade på lite bommar. Macke visade lite för mig nya sidor av sig själv idag, vilket är bra för att jag ska kunna komma på honom. Riktigt härlig häst!
Nästa vecka tror jag det var, då kommer det en ponny som jag ska få rida - spännande.

Kommer bli mer bestämt vilka dagar jag ska vara där när jobbet är slut och skolan drar igång men tills dess blir det 2-3 dagar i veckan. På torsdag hänger mamma med mig då det blir första gången jag är själv där.

Så taggad inför detta!

 
citiboard